Newsletter Pavla Kleina

Tajemství, která vás posunou dál

Dobrý den, jsem Pavel Klein, váš průvodce úspěchem a růstem v podnikání

Rád bych s vámi sdílel zkušenosti z více než 30 let v podnikání. Jsou to tajemství? Netradiční tipy? Možná. Hlavně zkušenosti prožité na mnoha úrovních, pozicích a v mnoha rolích.

A to není všechno. Mluvím nejen o svých zkušenostech, ale mluvím s hosty. S lidmi, kteří podnikají nebo pracují v rozmanitých oborech.

V křesle byznysu Pavel Klein mentor podnikání kouč

Proč se přihlásit k newsletteru?

Know-how přímo od zdroje

Sdílím s vámi teoretické znalosti, ale hlavně konkrétní zkušenosti z praxe. Učte se z mých úspěchů i neúspěchů nasbíraných za třicet let.

Rozhovory s osobnostmi

Podívejte se za hranice svých sociální bublin a poznejte osobnosti, které byste jinak nepotkali. Získejte inspiraci od těch nejlepších.

S kůží na trh

Netajím se tím, že podnikání je náročná disciplína a pořebuje pořádně provětrávat hlavu. Beru vás s sebou na ryby, do lesa, za výmaráky a hlavně za volent rychlých aut.

Vykročte do nového roku s těmi nejlepšími průvodci v podnikání.

V křesle byznysu Pavel Klein mentor podnikání kouč

Posuňte své podnikání

Nechte své podnikání růst podle osvědčených postupů a zkušeností.

Jak se přihlásit k odběru?

1. Klikněte na tlačítko “registrace zdarma” níže.

2. Vyplňte jednoduchý formulář, stačí jméno a e-mail.

3. Získejte přístup k měsíční dávce zajímavostí z podnikání.

Kdo pro vás newsletter vydává?

Jmenuji se Pavel Klein (*1964), jsem byznys mentor, krizový manažer, osobní kouč. Podnikání se věnuji od roku 1991 a na různých pozicích jsem získával zkušenosti v oblastech managementu, řízení a vedení lidí, obchodních vztahů, bezpečnosti, řízení a zabezpečení společnosti v krizové situaci.

V současnosti provázím manažery, firmy a začínající podnikatele na cestě za vytyčeným cílem, učím zkvalitnit interní procesy v období prosperity, ale i krize a stagnace. Pomáhám nalézt fungující řešení konkrétního problému a učím jej aplikovat v praxi. Nabízím odborný a zcela nezávislý pohled na procesy a chod firmy.

Říká se o mně, že jsem renesanční člověk s mnoha zájmy. Baví mě život se vším, co přináší.